Известие

Collapse
No announcement yet.

Check за изгоряла крушка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ще го проверя довечера.
    Благодаря на всички за съветите.

Comment

Провери и плафона в багажника.А иначе си свети нон стоп,като дадеш на контакт,докато не намериш проблема.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Я провери крушките на габаритите, защото при мен ситуацията е същата, но аз съм сложил SMD диоди на габаритите.
        Чекът свети преди да запаля фаровете. Пусна ли ги, изгасва, както е при теб
        sigpic

Comment

пост 7, първият ред в черно!
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Провери и плафона в багажника.А иначе си свети нон стоп,като дадеш на контакт,докато не намериш проблема.
            Не можах много да разбера какво имаш в предвид, но плафона си работи само като отворя багажника.
            Проверих и плафончето над сенника , работи , няма проблем.

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            пич няма кво да ти изгори ако не светнеш габаритите или фаровете, едно и също е. Ако си с лед крушки някъде е възможно и от това да е. Но щом запалиш светлините и не свети не виждам проблема, чека може да си проверява няколко сек. Вътре в таблото съм имал изгорели крушки и никога не свети чек, че и то при загасени светлини.
            Не съм с лед светлини.

jazzman
            Колега провери дали ти свети слабо някой от задните габарити при изгасена кола. По-лесно ще го видиш на тъмно защото свети съвсем слабо...
            нищо не свети...

В Събота ще сменя всички круши - габарит / стопове.
            Ако не се оправи проблема явно ще е в самия чек...
            Ако имате други предложения , ще се радвам да ги чуя.
            Утре ще я разглобя

Comment

Виж да няма клеясало гнездо/фасонка на стоп-габарита! Осветлението на багажника няма общо с чека
              Alfa156 Against All

Comment

Ще ги проверя обстойно... само че ще е утре , че сега няма как...
                Направо ще сменя всички крушки, пък да видим...

Comment

Не се заканвай толкова много на крушките, щото на предните габарити са доста специални и не се намират под път и над път! И не стига това, ами смяната им е пък бамбашка работа, ако не си го правил. Предвиди си повечко време!

Comment

Нарязах си ръцете... при смяна на лявата предна... ( само нея съм сменял )
                    А въобще не знам как на левия фар ще стигна до крушката на дългите , която не свети в момента... Това на тъмно , ако ти изгори и скаш да я смениш.. ужасссс

Имаш в предвид, че пъпките на крушката не са разположени на 180 градуса , а на 120, нали?Доста трудно намерих, но в магазин 4х4 ( до Румекс-а ) мисля че има...

btw... Но им хванах цаката... поне на габарита

Comment

Предните габарити са халогенни крушки тип "H6W" - за по 11 лв/бр (или както ги намериш)
                      Смяната на двете отнема 5 минутки
                      Attached Files
                      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Ми два лева ми я хванаха в един сервиз, викам така и така съм там ,д а земат да свършат нещо

Pepo - а смяната да дългите ?

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                          Ми два лева ми я хванаха в един сервиз, викам така и така съм там ,д а земат да свършат нещо

Pepo - а смяната да дългите ?
                          Ми 2 лв за H6W няма как. Някой се е объркал
                          За дълги светлини е H1
                          Attached Files

Comment

Колега ако си с ксенони е възможно и от това да свети. Зависи как са монтирани.
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

За левият фар на 156-цата аз разкачам едно протекторче което е закачено за калника от вътрешната страна откъм двг. като го махнеш имаш достъп до фара. Относно габаритите съм с такива на осрам за 1.5лв двата, свети чудесно и не свети чек. няма да дам 11 лв за крушчица като тази. Покрива част от една тръба.
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                Относно габаритите съм с такива на осрам за 1.5лв двата, свети чудесно и не свети чек. няма да дам 11 лв за крушчица като тази
                                H6W би трябвало да дава по-силна светлина. Да, принципно можеш да сложиш всякакви, но цокълът е различен, което означава че при слагането на 'О, Срам" от 1,50 лв е имало изнасилване на фасунгата
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X